Tervetuloa Tanssikoulu TR Studion ilmoittautumisjärjestelmään!


Maksujärjestelmä toimii verkkokaupan tavoin. Maksutapoina ovat pankki/luottokortit, verkkomaksu, laskutus ja osamaksu.  Laskuvaihtoehdossa maksuaika on 14 päivää. 

Lukukausitunneille ilmoittaudutaan aina lukukaudeksi kerrallaan. Lukukausimaksu on sitova. Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että maksua ei palauteta ja/tai lasku erääntyy maksettavaksi mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden. Myös kahdessa erässä valittu lukukausimaksu erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi. Laskuvaihtoehdossa mukana on 5€ laskutuslisä.

Alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Opettaja ei voi ottaa oppilasta tanssitunnille, mikäli ilmoittautumista/kokeilukertamaksua ei ole tehty. Mikäli ryhmä on täynnä, oppilas voi hakeutua jonopaikalle lähettämällä sähköpostia (info at trstudio.fi) tai soittamalla toimistoon 040-1313202.

Valitettavasti järjestelmä ei tarjoa jonopaikkoja. Jonotuspaikat käsittelemme ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli ilmoittautumisjärjestelmän tiedotteet jäävät jostain syystä tulematta. 

Tutustuthan hinnastoomme ennen ilmoittautumisen tekemistä. Tanssikoulu määrittelee hinnat aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Hinnat sisältävät ALV:n 10% tai 24% riippuen tuntisisällöstä, sekä Gramex- ja Teosto- musiikintoistomaksut.

Syyslukukausi 2019 alkaa maanantaina 19.8.


Viikko 34 on kokeiluviikko, jolloin lukukausitunteja saa kokeilla veloituksetta ja ilman ilmoittautumista mikäli ryhmässä on vielä paikkoja.

Luethan tarkasti säännöt, ilmoittautumisellasi hyväksyt ne luetuksiTanssikoulu TR Studio

Verkatehtaankuja 9

13200 Hämeenlinna

Rek.nro:2919145-3


Ei vapaita paikkoja
Ei vapaita paikkoja Lue lisää

Ei vapaita paikkoja
Ei vapaita paikkoja Lue lisää

Ei vapaita paikkoja
Ei vapaita paikkoja Lue lisää

Tunti sopii kaikille jotka haluavat huoltaa kehoa syvävenytellen.


Ei vapaita paikkoja
Ei vapaita paikkoja Lue lisää

Ei vapaita paikkoja
Ei vapaita paikkoja Lue lisää