Raikas startti kevääseen Hanna Kanervan 6-kerran Pilates-tiiviskurssilla!

Perjantaisin klo 9.00-10.00 18.1.-22.2.2019

Pilates-menetelmä on saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä. Pilates sopii kaikille, liikuntaa aloittelevista huippu-urheilijoihin. Harjoittelu vahvistaa keskivartalon hallintaa ja tukea, lisää liikkuvuutta ja korjaa ryhtiä.

Pue yllesi mukavat, joustavat vaatteet, ja ota mukaan juomapullo ja pieni pyyhe. Voit myös halutessasi ottaa oman jumppamaton mukaan.

Pilates ohjaaja Hanna Kanerva on rytmisen voimistelun 25-kertainen Suomen mestari ja 3-kertainen Pohjoismaiden mestari. Hän on edustanut Suomea lukuisissa Euroopan- ja Maailman mestaruus -kisoissa sekä Olympiakisoissa (Barcelona 1992). Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti (Helsingin AMK), Method Putkisto Instituutin kouluttama Pilates- ja Method Putkisto -ohjaaja, Power Pilates- ja laite Pilates -ohjaaja, Somatic Streching -ohjaaja sekä Suomen Pilates yhdistyksen rekisteröimä Pilatesohjaaja.

70,00 €