Showtanssi on monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa voidaan yhdistellä mitä tahansa tanssinlajeja tarinankerronnallisten ja teatraalisten elementtien kautta. Showtanssin perustekniikka pohjautuu jazztanssiin, ja nykyään laji on myös vahvasti akrobatiapainotteinen.

Akrobatiatunneilla harjoitellaan tasapaino-, voima-, notkeus-, pari- ja ryhmäakrobatiaa. Laji kehittää voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta.

Alle kouluikäisten akrotunneilla käytetään apuna välineitä kuten renkaita, palloja ja mattoja. Tunneilla tutustutaan akrobatian maailmaan erilaisten leikkien ja teemojen avulla, ja tärkeintä tunneilla onkin löytää rohkeutta ja luottamusta kehon hallintaan samalla kun sosiaaliset vuorovaikutustaidot kasvavat. Harjoitteet tehdään opettajan ohjauksella turvallisesti ja oman tason mukaisesti.

Perustason tunneilla tehdään akrobatian perusteita (mm. kärrynpyörät, käsilläseisonnat, kuperkeikat, siltakaadot) sekä tanssin maailmasta tuttuja lattian tasossa liikkuvia temppuja

Tunneilla tehdään alkulämmittelyn lisäksi erilaisia tanssintekniikka, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia sekä työstetään erilaisia moniulotteisia tanssikoreografioita. 

Vaatetus: vartalonmyötäiset vaatteet, paljaat jalat/päkiäsuojat/jazztossut

290,00 €
145,00 €
145,00 €
14,00 €