🔥Tamperelainen tanssinopettaja Evaleena "JaMami" Vuorenmaa kuuluu Suomen urbaanien tanssien opettajien kärkinimiin ja tammikuussa hän saapuu jälleen Hämeenlinnaan!

Evellä on pitkä tanssinopettajakokemus show- ja street-lajeista, ja tällä hetkellä hän kiertää omien viikkotuntiensa lisäksi ympäri Suomea pitämässä tiiviskursseja.Evaleena luotsaa tällä hetkellä myös kahta esiintyvää ja kisaavaa dancehall-ryhmää: JaMam's Cats ja Rumble Squad. Even Dh-ryhmät ovat ainoat dancehall-ryhmät Suomessa, joilla on tilillään arvokisasijoituksia (Latino Show SM pronssi 2016, Caribbean Show SM hopea 2018). Evelle on tärkeää pysyä ajan hermolla ja tarjota oppilaille parasta osaamistaan. Hänen tunneillaan on aina hauska ja välitön fiilis, kuitenkaan opetuksen tasosta tinkimättä. Maailmassa ei ole kovin montaa merkittävää dh tanssijaa/opettajaa, jonka opeissa Evaleena ei olisi ollut.


TUNNIT:

💿Commercial tunnilla päästään taustatanssijoiden maailmaan, kun Even koreografioissa tykitetään asennetta ja esiintymistä fuusioiden erilaisia tanssityylejä kaupalliseen musiikkiin ! Tunti on avoin kaikille.

👟Lyrical Street -tunnilla sekoitellaan lyyrisen tanssin liikekieltä katutanssiin. Musiikki on hidasta R'n B/Hip hop -musiikkia, ja tämä mielenkiintoinen, vahva, mutta herkkä yhdistelmä ei jätä ketään kylmäksi! Tunti sopii jo hieman tanssineille.

🇯🇲Dancehall on katutanssilaji, elämäntapa sekä kulttuuri, joka kukoistaa ja kehittyy koko ajan Kingstonin kaduilla. Jamaikalaiset tanssijat ja tanssiryhmät luovat jatkuvasti erilaisia tansseja ja stepsejä dancehall-biiseihin tai taustapohjiin (riddim). Dancehall on hauska ja rento tanssilaji, jossa fiiliksellä on erittäin suuri merkitys! Dancehall QUEEN STYLE korostaa naisellista liikettä lantiosheikkauksilla, pyörityksillä ja iskuilla, sekä tässä tyylissä koreografiaa tehdään usein myös lattiatasossa. Tule tutustumaan dancehallin mooveihin parhaan opettajan johdolla! Tunti on avoin kaikille.


⏱Commercial klo 12.00-13.00

⏱Lyrical Street klo 13.00-14.00

TAUKO 15min

⏱Dancehall klo 14.15-15.15

35,00 €
25,00 €
15,00 €
15,00 €
Ei vapaita paikkoja
15,00 €
25,00 €
25,00 €